Service call number:

+31 181 618 686

Sales Representative

Place: Spijkenisse / Rotterdam

Smith Europe BV
Smith Europe B.V. is marktleider in Europa op het gebied van service en onderhoud aan koelmachines welke in containers zijn geplaatst, de zogenoemde koelcontainer (reefercontainer).  Wij zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Onder de paraplu van Smith Europa vallen meerdere bedrijven met uiteenlopende activiteiten, maar overal staat de koelcontainer centraal. Eén van deze vernieuwende bedrijven is C sence, gespecialiseerd in data, remote monitoring en IoT-oplossingen voor koelcontainers. Data wordt in onze industrie steeds belangrijker. Om die reden zijn wij op zoek naar iemand die C sence wereldwijd in de markt kan zetten.

Sales Representative
Als Sales Representative, ben je degene die verantwoordelijk is voor het uitwerken en ondersteunen van de groei van C sence. Je bent actief in heel Europa en voor de rest van de wereld werk je samen met zelf geselecteerde partners. Je doelgroep bestaat uit partijen in de coldchain die op zoek zijn naar remote monitoring voor hun koelcontainers, bijvoorbeeld rederijen en containerterminals. Je hebt kennis van deze markt, haar marktontwikkelingen en van de klant en zijn klant ontwikkelingen.

Je werkt nauw samen met mensen binnen de Smith Europe groep. Je maakt persoonlijk contact met de klanten en speelt in op de wensen van de klant. Je doet er vanuit je professie alles aan om potentiële klanten te overtuigen om voor C sence te kiezen. Je bouwt een netwerk op en je kent je klanten als geen ander, daar maak je optimaal gebruik van. Je onderhoudt nieuwe klanten en haalt nieuwe klanten binnen door leads/prospects te bellen en/of te bezoeken. Je plant zelfstandig je klantbezoeken en rapporteert direct aan de CEO. Je bent vaak onderweg, maar bent geregeld op kantoor in Spijkenisse voor overleg en meetings.

Kortom, een zeer uitdagende en interessante baan binnen een bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden, waar innovatie hoog in het vaandel staat.

Wij vragen:
Bij voorkeur een commerciële opleiding op minimaal  HBO niveau;

  • Het verkopen zit in je bloed en je gaat een uitdaging niet uit de weg;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een commerciële sales functie in het B2B-segment, ervaring in de havenwereld heeft een pré;
  • Je bent zelfstandig, een teamplayer en je hebt overtuigingskracht;
  • Je bent enthousiast en onvermoeibaar in het leggen van nieuwe contacten en het bezoeken van prospects;
  • Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend en je kunt ook goed luisteren;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair;
  • Je bent goed in het onderhouden van een goede relatie met je klanten;
  • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt affiniteit met de haven en passie voor innovatie

Wij bieden:
Bij deze functie past een uitstekend basisinkomen en goede secundaire voorwaarden. Verder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen, door te leren van en met collega’s, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen.

Solliciteren:
Meer informatie over Smith Europe en C sence tref je aan op www.smith-europe.eu en www.csence.com Voor vragen kun je contact opnemen met Anja den Herder via 0181 678 413 of anja.den.herder@smith-europe.eu

More information?

HR Team

HR Team
hr@smith-europe.eu
31 (0) 181 67 8410

Want to stay up to date? Sign up for our newsletter